Norvég mintás kötött takaró

(6) Hozzászólás

 1. Ági says:

  Köszönöm a gyors válaszait! Nem találom az "E" motívumot a többi között, esetleg lehetne kérnem, hogy közzé tegye . És még egy kérdésem lenne: a motívumok  összeállítás után kibéleli valamivel a takarót?

  Üdvözlettel: Ági

  1. Klárika says:

   Kedves Ági, a takaró nem az én munkám, az eredeti forrás nem ír róla semmit, hogy ki lenne tömve, szerintem nem, de úgy is el tudom képzelni. az E motívumot is sikerült megtalálnom, már elérhető az oldalon. Sok sikert a munkához 🙂 Ha szeretné, miután elkészült megoszthatja itt velünk is, hogy milyenre sikerült.  üdv. Klára

 2. Ági says:

  Köszönöm a válaszát! Szeretném még megkérdezni, hogy kb. milyen minőségű illetve  vastagságú fonalat ajánlana, illetve milyen tűvel kössem a takarót.

  Köszönettel Ági

   

  1. Klárika says:

   Amit még sikerült megtudnom, az az, hogy az eredeti takaró akril kasmilon fonalból készült, érdemes valami hasonló puha és nem túl kényes fonalat használni, és 5-ös vagy 6-os tűt javasolnak hozzá. üdv. K

 3. Turcsányiné Horváth Ágnes says:

  Nagyon szép a norvégmintás takaró!! . Szeretném megcsinálmi. Szeretnék tanácsot kérni az elkészítésével kapcsolatban. A kérdésem az, hogy a mintákat (A, B, C, …G) először külön-kölön  elkészíti, ahány kell belőle, majd összeállítja?? De akkor a szélét, a sziveket hogyan köti hozzá???

  Kérem válaszoljon, mert nagyon szeretném a kisunokámnak elkészíteni. Segítségét előre is köszönöm!!!

  Köszönettel: Turcsányiné Ági

  1. Klárika says:

   Köszönöm a kérdést, amennyire tudtam, bővítettem a leírást, remélem ez segít majd a takaró kötésében. Üdv. Klára

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük