Fentről kötött pulóver videósorozat

Ebben a bejegyzésben egy fentről kötött pulóver munka menetét mutatom meg videósorozatban.

A pulóverhez nincs külön kötés minta leírás, a videóban is kimondottan az adott pulóver munka menetét mutatom meg.

A videó első részében elmagyarázom és megmutatom, hogyan számoltam ki a kezdőszem számot, hogyan alakítottam ki a nyakkivágást, hogyan magasítottam és mélyítettem az elejét.

1. rész:

 

A második részben azt mutatom meg, hogyan különítem el az ujjakat a testrészről, hogyan számolom ki a szükséges szemszámot és azt, hogy az ujjak alatti részen hogyan szedek fel plusz szemeket, valamint a kalkulációt is ismertetem.

2. rész


A harmadik részben azt mutatom meg, hogyan kezem el kötni az ujját, az ujja alatt szaporított szemeket milyen módon kötöm bele az ujjába és hogyan fogyasztottam.

3. Rész

A negyedik videóban megmutatom milyen lett a pulóver, hogyan kötöttem meg a nyakkivágást, milyen lett a passzé és a mandzsetta. Megismételem, mit hogyan számoltam ki, megmutatom hogyan kötöttem a rövidített sorokat, hogyan bontom vissza az ideiglenes szemfelszedést és kötöm tovább az anyagot.

4. Rész

Ha tetszett a bejegyzés, kövesd Facebook oldalamat is, hogy ne maradj le a legfrisebb videókról: https://www.facebook.com/K%C3%B6tni-J%C3%B3-255561521234460/

“Fentről kötött pulóver videósorozat” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.